Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Zitzakvulling

Bij SittingBags.nl verkopen wij Zitzakvulling voor uw zitzakken. We leveren deze vulling in speciale dozen, waardoor het makkelijk is om uw zitzak te vullen. Hierdoor blijft alles netjes tijdens het hervullen. De doos bevat 60 liter. Na een tijdje neemt de stevigheid van uw zitzakvulling af, dit is normaal en dan is het verstandig om deze weer bij te vullen met een nieuwe lading. Dit zorgt ervoor dat uw zitzak stevig blijft en zo lang mogelijk mee kan blijven gaan. Het zit ook fijner als uw zitzak vol blijft.

Vulling Zitzak Kopen

Op het moment dat u een zitzak heeft kan het zijn dat deze door veel gebruik slinkt. Dit is een normale ontwikkeling en kan ontstaat door regelmatig gebruik. Wel is het zo dat wij gebruik maken van speciale EPS-korrels. Deze korrels zijn van hoogwaardige kwaliteit en slinken dus minder snel dan andere soort gelijke korrels. Onze doos van 60 liter is om uw zitzak na te vullen en weer op zen oude niveau te krijgen.

Hoe vul ik mijn zitzakvulling bij?

Wij van SittingBags.nl raden aan uw zitzak buiten bij te vullen of op een plek waar u genoeg ruimte heeft. Doe als eerst voorzichtig de sluiting van uw zitzak open. Let op dat u geen druk zet op de zitzak anders verliest u een hoop van de vulling. Als de zitzak nog te vol zit kan het zijn dat u eerst wat oude korrels uit de zitzak moet verwijderen. Hierna kan u de zitzak bijvullen met de nieuwe vulling. Onze navuldoos heeft een handige mogelijkheid om uw zitzak eenvoudig bij te vullen.

Vulling voor Zitzak

Onze zitzakvulling voor uw zitzak bestaat uit 100% EPS-Korrels dit zijn elastische Polystyreenkoreels, gerecycled van piepschuim. Deze zorgen ervoor dat de zitzak zich goed naar uw lichaam kan vormen, daarnaast houden de korrels de warmte goed vast. EPS-Korrels kunt u in alle zitzak types stoppen zolang uw zitzak is voorzien van een opening. Er bestaan verschillende openingen zoals die van klittenband en een ritssluiting.
Heeft u vragen? Bekijk dan onze Contactpagina