Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Tweepersoons zitzakken 

De zitzakken van flink formaat vind je op deze pagina. Kies voor een 2 persoons zitzak als je echt geniet van lekker veel plek en comfort. Wij hebben een selectie aan kwalitatieve zakken voor je klaar gezet. Browse door onze verschillende merken, kleuren en varianten en kies de zak die heb beste bij jou past. De tijd is nu, heerlijk weg zakken en een boek lezen in jouw meubel. Toch niet zo’n boekliefhebber? Lekker gamen gaat des te beter in jouw persoonlijke zak. De 2 persoons zakken zijn vaak te veranderen van vorm. Op deze manier kan u er zowel op liggen als zitten.

Resultaat 1–48 van de 57 resultaten wordt getoond

Gezellig met zijn tweeën op een zitzak

Een fraaie tweepersoons zitzak is een echte eyecatcher. Niet alleen voor het interieur is het een aanwinst maar ook voor jou. Je komt thuis van na lange dag. Schoenen uit, jogging aan en heerlijk in je grote 2 persoons zitzak liggen. Lekker loungen met familie, vrienden en beminden is nog nooit zo comfortabel geweest. Ben je op zoek naar een zitzak zo groot als een eiland? Bekijk nu de Vetsak Flokati. Zo comfortabel, hier wil je nooit meer uit kruipen.

 

Zitzakken geschikt voor 2 personen

Onze grote zitzakken zijn geschikt voor 2 personen. lekker samen binnen of buiten van de rust genieten. pak een lekker dekentje er bij en trek je heelrijk terug in jullie persoonlijke zitzak.

 

Familie zitzak

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie op onze zitzak stoel. Mocht u niet tevreden zijn neem dan contact met ons op. Al onze zitzakken worden geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen. Dit kan langer duren in verband met feestdagen. Mocht u vragen hebben over dit product, dan kunt u ten allen tijden met ons contact opnemen. Dit kan via ons email adres die u kunt vinden op onze contactpagina. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 in de ochtend tot en met 17:00 in de middag.