Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Terapy Zitzak

Bij SittingBags.nl verkopen wij de ergonomische Terapy zitzak. Deze zitzak vormt zich geheel naar uw lichaam en zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk kan wegzakken, erin kan slapen of rechtop kan zitten. Deze zitzak ziet er niet alleen heel erg stijlvol uit, maar zit ook nog eens heerlijk. Daarnaast staan de zitzakken ook wel bekend als de gezonde zitzak.  De producten van Terapy staan er namelijk om bekend dat ze ook geschikt zijn voor mensen met rugklachten of bijvoorbeeld zwangere vrouwen.

Resultaat 1–48 van de 70 resultaten wordt getoond

Terapy zitzak, comfortabel en ergonomisch

Een terapy zitzak van SittingBags is goed voor je rug en zit ook nog eens lekker. Dankzij de ergonomische werking van deze zitzak zal je minder snel last hebben van rugklachten en kun je heerlijk loungen op deze zitzak. Neem als voorbeeld de Elly en de Baloo, 2 van onze zitzakken die goed scoren op gebied van ergonomische zitzakken. Deze zitzakken hebben een afritsbare hoes en ontlasten de ruggenwervel. Ook is deze zitzak zelfs geschikt voor 2 personen! Je kunt er dus ook met meer mensen in zitten.

Terapy zitzak koopt u bij Sitting Bags

De zitzakken van Terapy zijn voor iedereen die niet alleen behoefte heeft aan comfort, maar ook aan stijl. De zitzakken zorgen ervoor dat u heerlijk kan ontspannen na een dag hard werken. Deze zitzakken van Terapy passen zich geheel aan naar uw lichaam en op deze manier worden uw rug, nek en schouders volkomen ontlast. Door zijn aanpassingsvermogen en ondersteuning wordt tijdens het zitten of liggen de gehele wervelkolom ontzien. Hier heeft de Terapy dan ook zijn bijnaam, de gezonde zitzak, aan te danken.

Terapy zitzak van hoogwaardige kwaliteit

De Terapy  Zitzak is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsproducten om zo te zorgen voor het optimale zitcomfort. De kwaliteit en het gemak komen terug in alle aspecten van het product. Zo komen alle producten van Terapy met een binnenhoes en een buitenhoes. De hoezen van Terapy zijn gemaakt van heerlijk zacht en rekbaar katoen. De buitenhoes is makkelijk te wassen in de wasmachine en is daarom ook geschikt voor buiten.

De zitzak van Terapy wordt geleverd in twee verschillende modellen; de Mini-terapy  en de Maxi-Terapy. Als u nog meer wilt genieten van uw Terapy Zitzak dan adviseren wij u ook te kijken naar de Tube-Terapy of de U-Terapy. Bekijk ook al onze producten voor meer informatie. De producten van Terapy zijn leverbaar in 15 verschillende kleuren.

Terapy Zitzak