Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

SACKit zitzakken 

Iedereen houdt er wel van, op zijn tijd eens lekker in een zitzak gaan zitten of liggen. Met de SACKit producten is er nu de mogelijkheid om een comfortabele en tevens prachtige zitzak te hebben. Bekijk de producten op deze pagina.

Resultaat 1–48 van de 92 resultaten wordt getoond

SACKit

De laatste paar jaar horen wij steeds meer over het nieuwe Deense zitzakken bedrijf SACKit. Ze zijn een jong bedrijf opgericht in 2012 met een visie om hoge kwaliteit en mooie producten te maken met een Deense touch. Kijk bijvoorbeeld naar de zitzak RETROit Cobana waarmee ze zijn doorgebroken en bekend zijn geworden. Deze zitzak is gemaakt van topkwaliteit Olefin Fiber. Dit materiaal staat bekend om zijn stevigheid, comfort, kleur behoudende kwaliteit en weerstand tegen zonlicht en knoei vlekken. Daarnaast heeft deze zitzak 2 aparte compartimenten. Dit zorgt ervoor dat de zitzak u zult blijven ondersteunen door de jaren heen omdat de vulling van EPS-korrels verdeeld blijft in de zitzak. De zitzakken gaan lang mee en zorgen ervoor dat u een mooi meubelstuk met stijl in uw huis hebt staan.

SACKit zitzak, een echt lifestyle product

De zitzakken van SACKit zijn super mooi en ook erg stijlvol. Daarom zijn deze zitzakken geschikt voor op elke plek, of het nu op kantoor, in een tuin, of in de huiskamer is, de SACKit zitzakken passen overal wel tussen. Met een zitzak van SACKit ziet elke ruimte er mooi uit, omdat deze zitzak goed bij de ruimte past waar deze in zal staan. Kortom, een SACKit product past perfect bij elke plek.

SACKit zitzakken

SACKit heeft een groot bereik door de vele verschillende producten die zij hebben, zoals de zitzakken RETROit en de SQUAREit. Ze verkopen ook een premium hangmat; de CHILLit. Daarnaast vergeet SACKit ook niet om een mooi product te maken voor onze trouwe viervoeters. Met uitvoeringen voor allerlei groottes kunnen honden ook genieten van de goede kwaliteit zitzakken. Met een focus voornamelijk op zitzakken gericht heeft het bedrijf ook een visie om uit te breiden naar andere product categorieën, bijvoorbeeld het ontwikkelen van een draadloze headset en draadloze speakers. Intussen hebben ze een product lijn ontworpen rondom deze categorie; de WOOFit en de MOVEit. Deze Bluetooth apparaten hebben een mooi ontwerp wat perfect aansluit op het design van de zitzakken.

SACKit zitzak kopen

Kortom een SACKit zitzak koopt u om een comfortabel, stevig en stijlvol product in huis te hebben. Bij SittingBags.nl vinden wij kwaliteit en klanttevredenheid zeer belangrijk en deze producten sluiten perfect aan op onze eisen, en zijn daardoor perfect geschikt voor onze klanten. Door de stevige stof en hoge kwaliteit zult u lang van dit product genieten. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact op met ons via onze contactpagina en wij helpen u graag verder.