Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Extreme Lounging zitzakken 

Extreme Lounging is een merk gemaakt in Engeland. De zitzakcollectie B-Bag Extreme Lounging wordt sinds 10 jaar geproduceerd in Yorkshire en staat bekend om de moderne uitstraling. Deze zitzakken bestaan uit stevig materiaal die heerlijk zitcomfort bieden. Bij Sitting Bags verkopen wij zitzakken van Extreme Lounging die geschikt zijn voor bij elke gelegenheid.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

B-Bag Extreme Lounging is een unieke zitzak

De B-Bag extreme lounging is een extreem unieke zitzak. Neem als voorbeeld de B-Bag Basic, die aspecten brengt die nog nooit eerder voorgekomen zijn bij een zitzak. Mogelijk is het dan enkele outdoor producten verkleuren bij te veel en te sterke zonnestralen, bij de B-Bag Basic komt dat niet voor! Door de speciale ‘UV-resistant’ laag op de zitzak stoot deze zonlicht af waardoor de zitzak niet zal verkleuren. Ook is deze zitzak dubbel gestikt waardoor het een extreem dikke laag is waar je heerlijk op kunt neerploffen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de zitzak het begeeft! De polystyrene kralen zorgen er dus ook voor dat je extreem heerlijk kunt loungen in deze geweldig comfortabele zitzak. Deze zitzak is één van de meest en unieke zitzakken die er is.

B-Bag collectie van Extreme Lounging

De B-Bag collectie van Extreme Lounging is erg breed, bestaande uit vele producten zoals de Mighty-B Basic, de Mighty-B Quilted en de Mighty-B Sheepskin. Deze collectie is een bestseller van B-Bag Extreme Lounging doordat deze producten zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Deze producten staan bekend om hun moderne en luxe uitstraling gecombineerd met een heerlijk zitgenot. Perfecte is waar de collectie van Extreme Lounging om bekend staat, en waar ze altijd voor zullen streven. Een zitzak van B-Bag Extreme Lounging is daarom dus meer dan geschikt voor elke ruimte waar je bent.

B-Bag Mighty B Fur

De B-Bag Mighty B Fur is een zitzak van Extreme Lounging die een uitstraling heeft van een behaarde zitzak. Deze zitzak heeft namelijk een coating van fur. Door deze fur voelt deze zitzak extreem zacht aan en kun je er heerlijk in loungen. Dit fur is speciaal schapenwol afkomstig uit Nieuw-Zeeland wat een luxe uitstraling gecombineerd met een zacht gevoel geeft aan de Mighty B Fur. Een mooi luxe product om thuis in de kamer of op kantoor te zetten.

B-Bag zitzak kopen bij SittingBags.nl

Bij Sitting Bags hebben wij B-Bag zitzakken gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Deze moderne en luxe zitzakken zijn geschikt om bij jou in je huis, kantoor of zelfs terras te staan. Deze zitzakken zijn gevuld met Styropor wat een speciaal soort EPS-Parel gemaakt op basis van olie is waardoor je kunt profiteren van nog meer zitgenot. De vulling neemt dus geen water op waardoor het zitgenot nog groter is.

B-Bag Extreme Lounging