Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Bank zitzakken

 

Zitzak banken komen vandaag de dag voor in vele verschillende soorten en maten. Ze zijn te gebruiken in een variatie van publieke of gepersonaliseerde ruimtes. Als je denkt aan een orginele zitzak denkt iedereen vaak aan een normaal formaat, 1 persoons zitzak.
inmiddels is de ontwikkeling van zitzakken al erg bevorderd. Zitzakken zijn nu niet meer alleen zitzakken maar ook: bedden, banken, aankleding, zwemattributen en meer. Bekijk hier ons aanbod van comfortabele zitzak bank.

 

Toont alle 6 resultaten

Zitzak banken voor 2 personen

Heerlijk relaxen op een zitzak bank voor 2 personen, die zo zacht als dons is? Dat wilt toch iedereen?
Een zitzak bank is het meubel waar iedere lange dag zou moeten eindigen. Even bijtanken op een plekje alleen voor jou. Drankje erbij, tv aan en genieten maar. Vandaar dat Sittingbags een mooie selectie van zitzak banken heeft uitgezocht. Deze grote zakken zijn voor meerdere personen. Gebruik ze relaxed in de woon of slaapkamer en verbaas je over het comfort dat het opbrengt.

 

Kantoor banken

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven een publieke rust ruimte inrichten binnen hun pand. Dit zou goed zijn voor sociale interactie en rust. Wat is daar nou toepasselijker dan een fraaie zitzak bank waar je lekker met je collega’s op kan kletsen?

 

Voor binnen of buiten

Wij van sittingbags streven naar goede constituante kwaliteit. Dit uiteraard in zowel onze producten als service. Vandaar dat wij ook alleen producten aanbieden waar wij 100% achter staan. Kijk dan ook met een gerust hard door de opties, wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie Heeft u een product besteld maar wilt u er toch van afzien of inruilen? Geen enkel probleem wij helpen u graag met verdere mogelijkheden.