Winkelmand - 0,00

Zitzak XXL

De Zitzak XXL van Sitting Bags zal met zekerheid jou vriend worden in de tuin. Deze zitzak gaat jou tuin, terras of balkon stijlvol opvullen. De hippe en trendy zitzakken van Sitting Bags geven sfeer aan ieders interieur of tuin. Niet alleen jij, maar ook je vrienden zullen weg zijn van deze zitzak. Deze enorm grote zitzak zit niet alleen heerlijk, maar is daarnaast ook nog eens leverbaar in 12 verschillende kleuren, kortom jouw lievelingskleur moet er tussen zitten.

XXL zitzak op het terras!

Op deze heerlijke zitzak kun je echt heerlijk liggen, maar ook perfect in zitten. Je kan zelfs makkelijk met twee personen op deze zitzak zitzitten. Hij is speciaal gemaakt voor buiten en kan makkelijk tegen een stootje. Deze XXL zitzak is ook eenvoudig te reinigen en de hoes is door zijn PVC coating waterafstotend. Door zijn handvat is de zitzak ook makkelijk op te tillen en te verplaatsen. De zitzak is naar verloop van tijd ook eenvoudig bij te vullen met 100% EPS parels. U kunt op dit product makkelijk met twee man zitten. Hij is makkelijk te vormen en te kneden naar een aantal verschillende zitmodellen. Languit liggen is mogelijk, maar er een soort stoel van maken kan natuurlijk ook.

Zitzak XXL ook voor binnen?

Natuurlijk is deze Zitzak XXL ook prima geschikt voor binnen. Hij bezit de eigenschappen die hem geschikt maken voor buiten of op het balkon. Als de zomer is afgelopen kun je hem perfect binnen gebruiken. Het is een multifunctionele zitzak, in de zomer lekker naar buiten en in de winter lekker naar binnen op deze manier kun je optimaal genieten van deze zitzak.  Ondanks dat deze zak erg groot is kan die natuurlijk ook super gebruikt worden voor binnen. U kunt hem natuurlijk goed gebruiken voor het gamen en dan is het helemaal lekker als je er ook met zen tweeën op kan zitten.

zitzak xxl | SittingBags.nl

Wordt thuis bezorgd!