Winkelmand - 0,00

Zitzak Stoel Buiten

Sitting Bags verkoopt deze prachtige zitzak stoel die speciaal gemaakt is voor buiten. Door zijn rugleuning, die vorm krijgt als je er in gaat zitten, kun je een heerlijke en relaxte zithouding aannemen. Niet alleen een zithouding is mogelijk in deze zitzak stoel buiten, maar in combinatie met een poef kun je ook heerlijk languit liggen. De zitzak stoel is gemaakt van een 100% PVC coating daardoor is hij stoot en scheur vast, extra sterk dus en dat maakt hem geschikt voor buiten. De hoes is flexibel waardoor je de rugleuning eigenlijk kan aanpassen naar de meest gewenste houding.

Bijbehorende Poef

Bij deze zitzak behoord natuurlijk ook een poef. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen relax kan zitten, maar ook de benen omhoog kan doen. Kijk dan wel uit dat je niet inslaap valt in de zon of je moet je natuurlijk goed insmeren. Eén ding is in ieder geval zeker je gaat heerlijk kunnen relaxen, liggen of zelfs slapen op deze zitzak met bij behorende poef.

Buiten stoel

Bent u opzoek naar een stoel voor buiten dan kan dit wel eens een heel erg leuk product voor u zijn. Het zit heerlijk en neemt gelijk een vorm aan. Het product zit ook totaal niet slap en u heeft echt het gevoel dat er spraken is van een juiste rug leuning. De zijkant van de zak beschikt ook nog over een zakje om de telefoon in te doen waardoor die altijd makkelijk bij de hand is.

Eigenschappen Zitzak Stoel Buiten

Ben jij ook opzoek naar kwaliteit? De zitzak stoel buiten is gemaakt van de beste materialen. De hoes is gemaakt van een 100% PVC coating die de hoes stoot en scheur vast maakt. Daarnaast is de zitzak stoel waterafstotend en makkelijk te reinigen en de hoes is vlamvertragend. Ook heeft de zitzak een zeer robuuste uitstraling. De stoel is waterafstotend, maar niet waterdicht. Dat betekend dat als het product in weer en wind staat dit niet ten goede komt van de kwaliteit. Zorg er dan ook altijd voor dat er geen plas water in het product blijft staan.

zitzak stoel buiten antraciet premium vrouw | sittingbags.nl

Wordt thuis bezorgd!