Winkelmand - 0,00

Zitzak Outdoor

Deze zitzak outdoor van SittingBags is gemaakt van de beste materialen om zo te zorgen voor het beste zit- en ligcomfort. Met deze zitzak kunt u heerlijk wegdromen in de zon en genieten van een lekker drankje. Deze zitzak is speciaal gemaakt voor buiten, maar in de winter doet deze zitzak het binnen voor de tv ook erg goed. Je kunt in deze zitzak heerlijk liggen of zitten. De zitzak is makkelijk te reinigen, vlamvertragend en waterafstotend. Daarnaast is het product leverbaar in 16 verschillende kleuren, zit jou kleur er ook tussen?

Waarom geschikt voor outdoor?

Dit product is speciaal gemaakt van een PVC-coating waardoor u hem perfect kunt gebruiken voor buiten. Al onze buiten producten zijn voorzien van deze speciale coating. Door deze coating is het product waterafstotend en makkelijk te reinigen. Natuurlijk zijn vetvlekken altijd lastig te verwijderen, maar als u er snel bij bent krijgt het niet de mogelijkheid zich in de stof te trekken.

Bent u niet tevreden over de kwaliteit van het product, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Dit kan via onze contactpagina waarop u ons kunt bereiken via de mail of telefonisch. Wij zullen dan ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw vragen of problemen zo goed mogelijk proberen op te lossen. het verschil met deze zitzak en de zitzak XXL heeft te maken met de stiknaad en de rand van de hoes. Daarnaast is de zitzak XXL ook nog voorzien van een handvat waaraan u hem kunt optillen.

Zitzak Outdoor

De outdoor zitzak is ca. 130 x 170cm en is gevuld met de beste EPS-parels, zoals ook alle andere zitzakken van SittingBags.nl. Nu zult u misschien zeggen; “Wat maakt dat uit”, maar deze korrel is extra sterk waardoor de zitzak outdoor veel langer zijn volume behoudt. De hoes van de zitzak is gemaakt van 100% PVC coating en is extra dik hierdoor is de zitzak stoot en scheurvast.

 

zitzak outdoor | Sittingbags.nl

Wordt thuis bezorgd!