Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Zitzak Ollie

Deze heerlijke Terapy zitzak Ollie bezorgt u de perfecte lounge avond. Lekker wegzakken in deze zitzak Ollie is waar die voor gemaakt is. Als u eenmaal in deze zitzak zit wilt u er niet meer uit.

Over de Terapy zitzak Ollie

Deze zitzak is uniek door zijn grote ronde vormen en leverbaar in 12 verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleurcombinaties. Zo is er voor iedere woonkamer een stijlvolle toevoeging. Door zijn grote ronde formaat word u compleet omringt door deze zitzak. De Terapy zitzak Ollie zit zo heerlijk zacht dat u lekker kunt ontspannen en er niet meer uit wilt.

Ontspannen? De zitzak Ollie helpt u daarbij.

Het leuke van deze zitzak is dat u er in uw eentje op kunt liggen, maar omdat die zo groot is kunt u er ook met zijn tweeën op zitten of in liggen. Deze zitzak brengt echt rust met zich mee en ontlast net als de andere Terapy zitzakken de ruggenwervel. Door het rekbaar katoen waar de zitzak Ollie van gemaakt is vormt de zitzak zich geheel naar het lichaam. Ook kunt u heerlijk een middagdutje op deze zitzak doen. Is deze zitzak Ollie toch iets te groot voor u? Overweeg dan zijn kleinere broertje.

terapy zitzak ollie sittingbags.nl

terapy zitzak ollie sittingbags.nl