Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Zitzak Elly

Zitten of liggen? Het is allemaal mogelijk met deze Terapy zitzak Elly. De zitzak is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. Deze stijlvolle en heerlijke zitzak is gemaakt van een rekbaar katoen waardoor hij zich helemaal vormt naar uw lichaam. De Terapy zitzak staat ook wel bekend als de gezonde zitzak. Door ondersteuning van de schouders en rug wordt de wervelkolom ontzien. Deze Terapy zitzak zorgt ervoor dat u na een lange dag hard werken heerlijk kunt ontspannen en eens echt tot rust kan komen.

De Zitzak-Elly

De Elly terapy zitzak is een van de meest verkochte Terapy zitzakken op de markt. Elly heeft een grootte van 100 x 80 x 50 cm met een inhoud van 320 liter. Door het mooie design kunt u ervoor zorgen dat de zitzak altijd een vorm heeft die bij u thuis past!

De Terapy zitzak is leverbaar in veel verschillende kleuren. In totaal maar liefst 15 verschillende kleuren! De zitzak is 100 cm lang, 80 cm breed en 50 cm hoog. De totale inhoud is 320 Liter en het gewicht van de zitzak komt neer op 5 kilo. Daarnaast is de Elly niet alleen geschikt voor binnen gebruik, u kunt de zitzak ook gerust buiten gebruiken. Dit komt omdat de Elly namelijk bestaat uit twee verschillende hoezen; een binnenhoes en een buitenhoes. De buitenhoes is op een manier gemaakt waardoor de hoezen afritsbaar zijn. Daardoor kunt u makkelijk de buitenhoes verwijderen en wassen in een wasmachine.

Terapy zitzak Elly?

Kortom, een Elly zitzak past bij iedereen! Maar mocht u toch opzoek zijn naar een grotere variant van deze zitzak dan hebben wij de Baloo. Of wilt u wat extra ondersteuning in uw nek? Dan is de Uli misschien wat voor u. Heeft u vragen over onze producten? U kunt gerust contact met ons opnemen via onze contactgegevenspagina. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. U kunt uiteraard ook een email sturen!

Zitzak Elly