Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Zitzak Baloo

Na het eerste gebruik van deze Terapy zitzak Baloo wilt u nooit meer iets anders. De zitzak vormt zich geheel naar uw lichaam. Door zijn grote oppervlakte voelt het alsof u gewichtsloos bent. De Baloo is stijlvol en geeft een super uitstraling aan uw woonkamer of slaapkamer. Daarnaast is de zitzak erg multifunctioneel. De zitzak functioneert ook als een loungestoel en is geschikt als een twee persoonsbank of zelfs perfect te gebruiken als bed om heerlijk op te slapen.

Zitzak Baloo Terapy

De Terapy zitzak is leverbaar in veel verschillende kleuren; in totaal maar liefst 15 verschillende kleuren. De zitzak is 180 cm lang, 80 cm breed en 50 cm hoog. De totale inhoud is 700 Liter en het gewicht van de zitzak komt neer op 15 kilo. Daarnaast is de Baloo niet alleen geschikt voor binnen gebruik, u kunt de zitzak ook gerust buiten gebruiken. Dit komt omdat de Baloo namelijk bestaat uit twee verschillende hoezen; een binnenhoes en een buitenhoes. De buitenhoes is op een manier gemaakt waardoor de hoezen afritsbaar zijn. Daardoor kunt u makkelijk de buitenhoes verwijderen en wassen in een wasmachine.

Rugklachten of zwanger? Dan is de Baloo-Terapy iets voor u!

De Terapy zitzak Baloo is geschikt voor vrouwen die op het moment in verwachting zijn. De zitzak is op een speciale manier gemaakt waardoor hij zich geheel naar uw lichaam vormt en de ruggenwervel ontlast. De Terapy Baloo is daarom ook uitermate geschikt voor mensen met rugklachten of zwangere vrouwen. De Baloo biedt ergonomische steun en verlicht de druk op de wervelkolom. Bekijk voor extra ondersteuning ook de Uli Terapy of de Toby Terapy. Heeft u vragen over dit product of onze andere producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00, of stuur ons een e-mailbericht!

<a”>Zitzak Baloo