Welke maat zitzak moet ik kiezen?

Waarom naar een winkel gaan als wij makkelijk op onze site uitleggen welke zitzak je moet kiezen. Het zal vast voorkomen, tijdens het zoeken naar een zitzak, dat je denkt; “Welke maat zitzak moet ik kiezen?” In dit artikel kun je lezen welke maat het beste bij jou past.

Beanbag L

De afmeting van de Beanbag L is 70 x 90cm. Deze zitzak is geweldig geschikt voor een kind tot en met een lengte van 140cm.

Beanbag XL

De afmeting van de Beanbag XL is 70 x 110cm. Deze zitzak is geschikt voor mensen tussen de 100 en 180cm.

Beanbag XXL

De Beanbag XXL is 80 x 130cm. Een grote zitzak geschikt voor mensen tussen de 140 en 200cm.

Welke maat zitzak moet ik kiezen? Let op lengte en leeftijd.

Leeftijd is niet geheel belangrijk bij het kopen van een zitzak, je kunt beter naar de lengte kijken. Bij kinderen is dit vooral belangrijk.

Heb je nu bijvoorbeeld een kind van 135cm en wil je een Beanbag L kopen, let dan op. Het zou zonde zijn als je kind snel uit de zitzak gegroeid is. Het kan ook zijn dat je kind juist in een groeispurt zit, let ook daarop bij de aanschaf van een zitzak. Als je kind 135cm is en tevens in de groei adviseren wij te kiezen voor een Beanbag XL.

Welke maat zitzak moet ik kiezen? Let ook op dat grotere zitzakken meer zitcomfort bieden. Ben jij 170cm groot en wil je een Beanbag XL kopen? Met een Beanbag XXL heb je zelfs nóg meer comfort doordat het zitoppervlak groter is dan die van de Beanbag XL. Hierdoor kan je genieten van optimaal zitgenot.

 

Welke maat zitzak moet ik kiezen?