Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Welke maat zitzak moet ik kiezen? Let op lengte en leeftijd.

Hoe weet je welke maat zitzak je moet kiezen? In dit artikel geven we advies bij welke lengte je welke afmeting zitzak nodig hebt. Onderaan het artikel staat ook een afbeeldingen waar dit duidelijk in weergeven wordt. 

Welke afmeting zitzak koop ik voor mijn kind?

Bij de aanschaf voor een zitzak bij kinderen is het voornamelijk belangrijk om te kijken naar lengte inplaats van leeftijd. Elk kind heeft natuurlijk een andere lengte, waarbij het ene kind ook sneller groeit dan de ander. Probeer bij de aanschaf hier dan ook rekening mee te houden. 

Heb je bijvoorbeeld een kind van 135cm en wil je een Beanbag L kopen, let dan op. Het zou zonde zijn als je kind snel uit de zitzak gegroeid is. Het kan ook zijn dat je kind in een groeispurt zit. Als je kind 135cm is en tevens in de groei adviseren wij te kiezen voor een Beanbag XL.

Hoe groter de zitzak wil niet altijd zeggen meer zitcomfort. Mocht je kind nog onder de 100cm zijn adviseren wij geen XXL afmeting aan te schaffen, normaal zitten is dan niet meer mogelijk. Mocht dat de bedoeling zijn is het natuurlijk prima. Ben jij 170cm groot en wil je een Beanbag XL kopen? Met een Beanbag XXL heb je nóg meer comfort doordat het zitoppervlak groter is dan die van de Beanbag XL. Hierdoor kan je genieten van optimaal zitgenot.

Welke formaat zitzak voor volwassenen

Voor volwassenen, die een zitzak uit de beanbag range willen kopen, adviseren wij altijd een XXL afmeting aan te schaffen. De reden hiervan is dat een Xl afmeting vaak niet het comfort biedt die een XXL wel heeft. 

Sitting Point Zitzak Beanbag Alfa XXL - Petrol

Beanbag L

De afmeting van de Beanbag L is 70 x 90cm. Deze zitzak is geweldig geschikt voor een kind tot en met een lengte van 140cm.

Sitting Point Kinder Zitzak BeanBag Goal - Groen

Beanbag XL

De afmeting van de Beanbag XL is 70 x 110cm. Deze zitzak is geschikt voor mensen tussen de 100 en 180cm.

Zitzak Brava XL Antraciet

Beanbag XXL

De Beanbag XXL is 80 x 130cm. Een grote zitzak geschikt voor mensen tussen de 140 en 200cm.

Sitting Point Zitzak Beanbag Alfa XXL - Mosterdgeel
Welke maat zitzak moet ik kiezen? | SittingBags.nl