Winkelmand - 0,00

Bloempotten

Het maakt niet uit, jong of oud, een bloempot past bij iedereen. Of u nou bloempotten voor in de huiskamer zoekt of een bloempot voor in uw tuin, bij SittingBags.nl vindt u er een die bij u en uw stijl past. Bekijk al onze producten hieronder op deze pagina.

Grote Bloempot

Heeft u veel ruimte in uw huis of in uw tuin, maar geen idee waarmee u die ruimt kunt vullen? Dan is een grote bloempot een perfecte aanvulling hiervoor. Door de grote vorm zijn de bloempotten een voorwerp dat de aandacht trekt op een rustige, subtiele en vriendelijke manier. Daarnaast zorgen de bloempotten ook voor een extra gevoel van leven in uw kamer wanneer u een mooie en kleurrijke bloem in de bloempot pot.

Bloempot Binnen & Bloempot Buiten

Bij ons vindt u een gepaste binnen- of buiten bloempot bestaande uit vele kleuren en uitvoeringen die bij u in de smaak zult vallen. U kunt kiezen uit meer dan 5 kleuren en 7 maten bij de Elho Pure Round collectie. Daarnaast zijn er voor sommige modellen ook LED verlichtingen beschikbaar. Deze modellen hebben een extra unieke functie als lamp.

Verlichte bloempot

Sommige modellen bij ons in de webshop beschikken over LED verlichting. De ingebouwde LED verlichting zorgt er dan voor dat de bloempot met verlichting een dubbelfunctie heeft als lamp. Hierdoor heeft u een sfeervolle en functionele bloempot met verlichting in uw huiskamer of tuin.

Hoge Bloempot

De hoge bloempot modellen komen de laatste tijd weer terug in de mode. Zorg dat u bij ons een van de nieuwste modellen besteld om met de mode mee te gaan. Deze bloempotten kunt u goed combineren met kleinere versies voor een gezellig en levend effect in uw kamer. Heeft u vragen over de bloempotten of opmerkingen over onze producten? Dan kunt u gerust met ons contact opnemen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Wordt thuis bezorgd!