Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Retourneren

Informatie rondom retour, garantie & herroepingsrecht.

Retourneren bij SittingBags.nl
Bij ons kunt u uw bestelling 14 dagen na het ontvangen van uw product annuleren. U heeft dan nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Dan krijgt u uw volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten van het retourneren worden niet vergoed. Wanneer u een product retour stuurt is het van belang dat u alle geleverde elementen en onderdelen toevoegt en in originele staat en verpakking terug stuurt. Om een product te retourneren kan u contact met ons opnemen via info@sittingbags.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.


Klik hier: Retourformulier

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sittingbags.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

\Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • die snel kunnen bederven of verouderen;
 • waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 • voor losse kranten en tijdschriften;
 • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 Garantie

Alle SittingBags producten vallen onder de uniforme SittingBags fabrieksgarantietermijn van 12 maanden. Heb je een terechte klacht, dan helpen wij je hier natuurlijk graag mee verder. SittingBags kan ervoor kiezen je een vervangend exemplaar te sturen, je een vervangend onderdeel te geven of het aankoopbedrag aan je terug te storten.

Let op; in de volgende gevallen kun je geen aanspraak maken op reparatie of vervanging of vergoeding van je product:

 • Slijtage van een opdruk op een zitzak die optreedt na een periode van zes maanden na dato aankoop.
 • Geleidelijk afnemen van het volume van de vulling va de EPS-parels, dit is gebruikelijk.
 • Waterschade, brandschade of andere schade die door u of derde is aangerichte aan de stoffen en of productonderdelen kan door SittingBags.nl niet worden vergoed. Waterschade geldt niet voor producten die waterafstotend zijn, mits deze normaal zijn gebruikt!
 • Schade door reparatie niet uitgevoerd door SittingBags.nl of een door SittingBags.nl aangewezen derde;
 • Als er aanpassingen of wijzigingen zijn aangebracht aan het product;
 • Door verkeerd onderhoud;
 • Als het product voor andere doeleinden is aangewend dan dat het product bedoeld is;

Verkleuring en slijtage door intensief buitengebruik, zoals de producten in de regen laten staan. Ook bij outdoor producten geldt dat deze, nu de producten voorzien zijn van stoffen bekleding, niet onbeperkt buiten kunnen blijven staan.

Artikel 6. Herroepingsrecht

Bij levering van producten:

 • Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.
 •  Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
 • Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
 • Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Identiteit ondernemer
SittingBags.nl
Marketing 26-D
6921RE  DUIVEN
info@sittingbags.nl
tel: (0)85 – 30 37 164
KVK: 57722196
BTW: NL02203849B89