Winkelmand - 0,00

Privacy verklaring & Cookies

Privacy verklaring

Op deze pagina zijn de privacy verklaring en informatie over het cookie gebruik van SittingBags.nl te vinden. Hierin staat informatie als:

  • de identiteit van het bedrijf
  • op welke rechtsgronden de persoonsgegevens worden verzameld
  • wat het doel is met de verzamelde gegevens
  • wat de gevolgen zijn van het niet verstrekken uw persoonsgegevens
  • hoe lang de persoonsgegevens worden bewaart
  • recht op inzage, rectificatie of wissing van de persoonsgegevens
  • waar er gebruik gemaakt kan worden van het klachtrecht
  • het gerechtvaardigd belang
  • de categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens
  • de doorgifte aan een derde land van de gegevens
  • de mogelijkheid voor intrek toestemming verwerking van gegevens
  • de profiling en geautomatiseerde besluitvormen
  • overige bronnen van persoonsgegevens

Algemene informatie

Identiteit

Naam:                                  Sittingbags

Kvk nr.:                                57722196

Vestigingsnr.:                    000027134903

BTW nr:                               200699593B01

ING Bank:                            0008073646

IBAN:                                    NL04 INGB 0008 0736 46

BIC:                                       INGBNL2A

Kantooradres:                  Daltonlaan 200

3584BJ, Utrecht

Nederland

Rechtsgronden

De gegevens worden bruikbaar gemaakt nadat de klant een overeenkomst heeft getroffen met SittingBags.nl.

Doel

De verzamelde gegevens worden gebruikt om het bestel-, betaal-, leverings- en retourneerproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Gevolgen van het niet verstrekken

De verzamelde gegevens zijn noodzakelijk om de bestel-, betaal-, leverings- en retourneerprocessen überhaupt plaats te laten vinden. Zonder de gegevens is het niet mogelijk om het gekozen product, te laten bezorgen.

Hoe lang worden de gegevens bewaart?

De gegevens worden bewaart vanaf het moment dat de klant een bestelling plaatst. Hierna worden de gegevens 6 maanden bewaart.

Vanaf dit zijn de gegevens niet meer van noodzaak bij SittingBags. Indien de klant op een moment later als deze een klacht heeft, dient zij haar/hem opnieuw aan te melden of een mail te sturen met de betreffende gegevens.

Recht op inzage, rectificatie of wissing van de persoonsgegevens

Indien de bezoeker gebruik wilt maken van zijn of haar ‘Recht op inzage, rectificatie of wissing van de persoonsgegevens’, dient zij hiervoor contact op te nemen met SittingBags. Contact informatie is te vinden op de contact pagina van de website.

Klachtrecht

Indien de bezoeker gebruik wilt maken van zijn of haar ‘klachtrecht’, kan dit op de website van ‘Autoriteit persoonsgegevens’ via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

Alleen in sommige gevallen

Gerechtvaardigd belang

De gegevens worden bruikbaar gemaakt nadat de klant een overeenkomst heeft getroffen met SittingBags.nl.

Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens van de klanten worden gedeeld met de leveranciers van de producten. Dit maakt het bezorgproces mogelijk.

Doorgifte aan een derde land

De persoonsgegevens van de klanten van SittingBags.nl worden doorgegeven aan de leveranciers. Deze leveranciers zijn gevestigd in Nederland, Denemarken en Duitsland.

Intrek toestemming verwerking van gegevens

De klant heeft de mogelijkheid om de toestemming voor het verwerken van de persoonsgegevens in te trekken. Dit kan hij/zij doen door contract op te nemen met Sittingbags.nl via het info@sittingbags.nl

Profiling en geautomatiseerde besluitvormen

Profiling

Profilering is elke vorm van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens, waarbij aan de hand van persoonsgegevens bepaalde persoonlijke aspecten van een natuurlijke persoon worden geëvalueerd. Profilering geschiedt met name met de bedoeling om iemands beroepsprestaties, economische situatie, gezondheid, persoonlijke voorkeuren, interesses, betrouwbaarheid, gedrag, locatie of verplaatsingen te analyseren of te voorspellen. Profilering wil dus zeggen dat iemand aan de hand van een (risico)profiel wordt beoordeeld. SittingBags.nl maakt hier gebruik van om het aankoopproces van de klant de verbeteren en te optimaliseren.

Geautomatiseerde besluitvormen

Uitgangspunt in de AVG is dat er geen geautomatiseerde besluitvorming op basis van profilering mag plaatsvinden, als daaraan rechtsgevolgen voor de betrokkene (degene wiens persoonsgegevens het betreft) zijn verbonden of het besluit hem in aanmerkelijke mate treft. Daarbij kan gedacht worden aan het hiervoor vermelde voorbeeld betreffende de kredietwaardigheid van een persoon. Een ander voorbeeld is het verwerken van sollicitaties via internet zonder menselijke tussenkomst. Dit gebeurt niet bij SittingBags.nl.

 

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat gebeurt er met de cookies?

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Kan ik mijn gegevens bekijken?

U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wordt thuis bezorgd!