Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Ronde Poefs

Weet jij precies wat je zoekt in een poef? Sittingbags heeft een selectie voor jou klaar gezet. Kijk tussen de ronde poefen welke jij het leukste vind. Vele ronde zitpoefen zijn nu beschikbaar voor in- en outdoor gebruik. Alleen nog de kleur kiezen die het beste bij jou past. En daarna is het genieten met een Sittingbags poef!

Resultaat 1–48 van de 75 resultaten wordt getoond

Opbergruimte nodig?

Je komt het steeds vaker tegen, een poef met opbergruimte. Niet alleen goed voor het oog maar ook nog eens praktisch. Alle poefen van Sittingbags hebben hun eigen karaktereigenschappen. Of je nou let op formaat, soort, materiaal of kleur er staat voor iedereen wat tussen. Zelfs een mooie ronde poef met opbergruimte is zo gevonden

 

Een grote of kleine ronde poef?

Voordat we denken aan de aankoop beginnen we uiteraard eerst met orienteren. Schat daarom in, kan ik beter een grote of kleine poef aanschaffen. Wat past het beste bij mij en het interieur? Na deze afweging begint het echte werk. Kijk tussen ons ruime aanbod naar de poef die jij echt moet hebben.

 

Voor binnen of buiten gebruik

Ga je voor een  binnen of buiten poef? Ons aanbod van buiten poefen zijn van stevig materiaal. Ze zijn duurzaam, spatwaterdicht en scheurbestendig. Misschien heb je wel liever iets zachts en warms, bekijk dan onze Winterfell. Kortom; wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met producten waar iedereen wel iets tussen vindt!

 

Vragen?

Heb je vragen over onze poef, prijzen of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Wij hebben ook een e-mailadres waar u altijd naartoe kan schrijven, deze staat op onze contactpagina. Wij horen graag van jou, onze klanten, of wij ergens mee kunnen helpen.

 

 

kinder zitzak van SittingBags.nl