Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Elho

Elho is een modern en vertrouwd Nederlands merk als het gaat om bloempotten. De bloempotten stralen een rustige sfeer uit en hebben verschillende uitvoeringen. Sommige uitvoeringen hebben zelfs een lichtbron voor een unieke uitstraling. Bekijk ze allemaal hieronder of er eentje tussen zit voor u op deze pagina.

Elho Pure

Elho is een Nederlands bedrijf dat al bijna 50 jaar kuntstof potten maakt en verkoopt. Door de moderne en unieke kwaliteiten van de producten is het nu een van de grootste en bekendste kunststofpotten merk. Als het op design neerkomt dan wordt er vooral gebruik gemaakt van vrolijke en relaxerende kleuren gecombineerd met een creatief en praktisch design. Hierdoor passen alle bloempotten bij iedereen in huis of tuin en zorgen ze voor een huiselijke, warme en relaxte sfeer. De producten zijn gemaakt van recyclebaar kunststof die goed tegen de zon en buiten temperaturen bestand is. De bloempotten kunnen een temperatuur overleven tot wel 20 graden onder nul. Vergeet alleen niet dat uw plant ook tegen deze temperaturen moeten kunnen!

Elho Pure Round & Elho Pure Soft Round High

Bij SittingBags.nl zijn we helemaal onder de indruk van de nieuwe collectie Pure Round en Pure Soft Round High. Deze 2 bloempotten zijn onze grootste aanraders omdat ze niet alleen praktisch en smaakvol zijn, maar omdat ze ook zeer gebruiksvriendelijk en simpel te onderhouden zijn. De Pure Soft Round High is zelfs verkrijgbaar in 2 versies: De normale en de LED versie. De LED versie heeft een ingebouwde LED lamp. Hierdoor krijgt u een bloempot met een dubbele functie als lamp. Met een hoogte van 80 cm of 102,5 cm kan u hem neerzetten in uw huiskamer, tuin of op uw terras.

Elho Bloempot

Kortom de Elho producten zijn geschikt voor iedereen die een bloempot zoekt als een mooie toevoeging aan uw interieur of exterieur. Door de simpele en praktische vormen, de elegante en warme kleuren, gerecyclede en stevige kunststof en ten slotte de zorg die in de producten wordt gestoken zorgen deze elementen voor een betrouwbare en mooie bloempot. Heeft u vragen of opmerkingen over deze of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.