Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

2 persoons hangmatten

 

Het is weer zo ver. De temperatuur loopt op, drankjes staan koud en de tuin heeft er nooit zo goed bij gelegen. toch mist er iets; jouw 2 persoons hangmat. Geniet jij er van om lekker in de tuin de liggen in jouw  tweepersoons hangmat bekijk dan nu ons aanbod. En laten we eerlijk zijn het word alleen maar gezelliger als er nog iemand bij kan liggen. Daarom komt sittingbags met 2 persoons hangmatten. bestellen, ophangen en genieten maar.

 

Toont alle 4 resultaten

2 personen hangmatten inclusief sprijdstok

Sittingbags heeft met bewustheid gekeken voor een kwalitatieve selectie van hangmatten. orienteer jezelf, welk hangmechanisme is voor u het best. heeft u hem graag dicht op de grond of juist wat hoger. ga je hem aan de boom ophangen of toch liever aan zijn eigen frame. Zoek hem uit met zorg want als het op hangmatten aankomt moet je wel de juiste hebben. Bekijk nu de variatie van soorten en kleuren.

 

Outdoor hangmat 

De hangmatten van Sititngbags zijn gemaakt van dergelijk materiaal. Dit is terug te zien in de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Geen zin om de hangmat op te ruimen na ieder lekker dutje? Dat hoeft ook niet meer. De hangmatten zijn geprodcueerd met zorg en aandacht. Hierdoor zijn ze spatwaterdicht, scheurbestendig, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Lekker in de tuin loungen moet namelijk zo relaxed mogelijk kunnen.