Gratis verzending in NE & BE |Gratis Achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Hanging cacoon

Waar hangt uw Hanging Cacoon!

Sitting Bags mag met trots zeggen dat wij de coole Hanging Cacoon verkopen. De Hanging Cacoon is de perfecte relax ruimte voor zowel volwassenen als kids. De Hanging Cacoon is leverbaar in drie verschillende maten; de bonsai, een persoons cacoon en de twee persoons cacoon. Tevens is hij geschikt voor binnen zowel als buiten.

Wilt u ook heerlijk kunnen relaxen en chillen na een dag hard werken óf in de tuin kunnen genieten van het lekkere weer dan is de Hanging Cacoon uitermate geschikt voor u. De Cacoon is te gebruiken als hangmat, tuinstoel of luchtbed.

Sitting Bags verkoopt niet alleen hippe en trendy zitzakken, maar ook andere relax producten. Deze hippe Cacoon is leverbaar in 7 trendy kleuren. De Cacoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitermate sterk en kan tot wel 200 kilo dragen. De Hanging Cacoon is tevens bestendig tegen alle weersomstandigheden. De stof is kleurbestendig en kan tegen de invloed van regen, zon, wind en zee.

Hoe gebruik ik de Hanging Cacoon?

Het is erg makkelijk om de Hanging Cacoon zelf op te hangen. Om er zeker van te zijn dat het ophangen van de Hanging Cacoon moeiteloos gaat wordt er een instructie boekje bijgeleverd. In dit instructie boekje vindt u eenvoudig en overzichtelijk stap voor stap uitgelegd hoe u het beste de Cacoon kan ophangen.

Ook het gebruik van de Cacoon is eenvoudig. U moet namelijk in de Cacoon gaan zitten net alsof u op een normale stoel gaat zitten. In de Cacoon is een handvat bevestigd die u eventueel kunt gebruiken ter ondersteuning. Vervolgens kunt u uw lichaam in elke gewenste positie verplaatsen. Op deze manier kunt u heerlijke schommelen en relaxen in de Cacoon. Door beide voeten stevig op de grond te plaatsen kunt u makkelijk uit de Hanging Cacoon opstaan.