Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Disclaimer

SittingBags (Kamer van Koophandel:57722196), verleent u hierbij toegang tot SittingBags.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. Bekijk hieronder de voorwaarden omtrent de disclaimer van SittingBags.nl.

Sittingbags behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

SittingBags.nl spant zich in om de inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks onze inspanning en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op SittingBags.nl onder voorbehoud van typefouten en programmeerfouten. Voor de gevolgen van type- en/of programmeerfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Dat wil zeggen dat geen overeenkomst tot stand komt op basis van dergelijke fouten.

Voor op SittingBags.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Sittingbags nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de producten op deze website liggen bij Sittingbags.

Het Kopiëren en/of verspreiden en elk ander gebruik van deze producten, materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sittingbags. Behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regeling van dwingend recht zoals citaatrecht, tenzij bij specifieke producten anders aangegeven is.

Overig

De mogelijkheid bestaat dat deze disclaimer kan veranderen.