Gratis verzending vanaf € 50 | Gratis achteraf betalen | 30 dagen bedenktijd

zitzak, zitzakken, zit zak, zitzak kopen, zitzak online, zitzakken kopen, logo SittingBags.nl
N Gratis thuisbezorgd N 30 dagen bedenktijdN Achteraf betalen

Betalen op SittingBags.nl

Op SittingBags.nl heeft u verschillende betaalmogelijkheden. Onze meest gebruikte betaalmogelijkheid is iDeal. Verder kunt u ook via bankoverschrijving, Bankcontact, Mistercash en Sofort Banking betalen. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalmogelijkheden. Al onze betaalmogelijkheden omvatten:
iDeal – Maestro – Mastercard – Bankcontact of Mistercash – Overboeking – Sofortbanking – Visa – BunQ en Focum Achteraf betalen.

– iDeal

Als u gebruik maakt van iDeal om betalingen af te ronden kunt u gemakkelijk keuze maken om via uw eigen bank te betalen. Op het moment dat u heeft gekozen voor uw bank kunt u ervoor kiezen om de betaling af te ronden en wordt u meteen doorverwezen naar de betalingspagina van uw bank. Op deze pagina kunt u de betaling afronden en voltooien.

– Bankoverschrijving

Door gebruik te maken van de optie Bankoverschrijving maakt u de keuze om niet via onze website te betalen. U plaatst alleen op onze website de bestelling en vervolgens sturen wij u een bevestigingsemail met alle betaalgegevens. In de email staat ons rekeningnummer met het te betalen bedrag. U kunt nu gemakkelijk inloggen via uw eigen bank en de betaling afronden. Vergeet niet dat de zitzak pas wordt verzonden op het moment dat de betaling bij ons is ontvangen. Hierdoor kan het iets langer duren voordat u uw product ontvangt in vergelijking met de aangegeven levertijden.

– Bankcontact of Mistercash

Betalen via Bankcontact of Mistercash hebben wij toegevoegd aan onze website voor onze Belgische klanten. Graag willen wij iedereen voorzien van de meest comfortabele en veilige betaalmogelijkheid waar u als klant het liefst gebruik van maakt. Bent u bekend met de Bankcontact of Mistercash betaalmogelijkheden dan kunt u deze aanklikken op de betaal en afreken pagina en hiermee de betaling gemakkelijk voltooien.

– Sofort Banking

Betalen via Sofort Banking hebben wij toegevoegd aan onze website voor onze klanten in Duitsland. Maar Sofort banking is ook gebruiksvriendelijk en te gebruiken door al onze klanten. Sofort Banking is voornamelijk bekent en populair onder de duitse klanten, maar is actief in 9 landen en functioneert hetzelfde als iDeal.